Θέμα: Στην ποδοσφαιρική ομάδα Βύζα Μεγάρων και στην εκδήλωση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δήμου παραβρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Γιώργος Πάντζας

Αθήνα 18/02/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Στην ποδοσφαιρική ομάδα Βύζα Μεγάρων και στην εκδήλωση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δήμου παραβρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Γιώργος Πάντζας

Στην κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδα Βύζα Μεγάρων στην περιοχή Βαρέα Μεγάρων, καθώς και στην εκδήλωση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Βαγγέλη Μπουρνούς για τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δήμου, παραβρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Γιώργος Πάντζας.

Στην εκδήλωση του αθλητικού σωματείου της ποδοσφαιρικής ομάδα Βύζα Μεγάρων, ο κ. Πάντζας τόνισε ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός αποτελούν δύο σημαντικούς πυλώνες που παράγουν και προάγουν την κοινωνική συνοχή σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Παράλληλα ως συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου για τον Αθλητισμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι τόσο το Υφυπουργείο Αθλητισμού καθώς και η κυβέρνηση συνολικά στηρίζει και προωθεί τον ερασιτεχνικό και μαζικό αθλητισμό δεδομένου ότι οι εν λόγω τομείς αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες του Υφυπουργείου. Στήριξη που έχει αποτυπωθεί εμπράκτως τα τελευταία χρόνια  σε υποδομές, σε επιχορηγήσεις στις αθλητικές Ομοσπονδίες και σε αθλητικά σωματεία, καθώς και σε απορρόφηση πόρων που προορίζονται για τον αθλητισμό στο σύνολό του. Επίσης ευχήθηκε στην ιστορική ομάδα του Βύζαντα να επιστρέψει στην πρώτη εθνική κατηγορία και σαν αδελφό σωματείο με την ΑΕΚ να παίξει στο νέο γήπεδο «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια.    

Στην εκδήλωση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνούς, παρουσιάστηκε το έργο και οι δράσεις της δημοτικής αρχής για την περίοδο 2017-2018 καθώς και ο προγραμματισμός για το 2019. Ιδιαίτερη και αναλυτική αναφορά και παρουσίαση έγινε για τα έργα και τις παρεμβάσεις του Δήμου σε σχέση με την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού.     

 

Πολιτικό Γραφείο Γιώργου Πάντζα

Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αττικής

Κοσμήτορα ΒτΕ

 

 

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Leave a comment