Δελτίο Τύπου Θέμα: To κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια περνάει στα χέρια της ΓΓΑ

Αθήνα, 14/5/21019
Στην Βουλή ψηφίστηκε εχθές Δευτέρα 13/5, τροπολογία του Υφυπουργείου Αθλητισμού για το κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια, κατά την οποία το αθλητικό κέντρο περνάει στα χέρια της ΓΓΑ από την ΕΤΑΔ που ανήκε μέχρι χθες.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης και του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, στο πλαίσιο της αξιοποίησής των αθλητικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων προς όφελος των πολιτών. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο να παραχωρηθεί το Κέντρο Πάλης στην μπασκετική ΑΕΚ, δεδομένου ότι υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου για τον Αθλητισμό, Γιώργος Πάντζας έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να βρίσκονται λύσεις και τρόποι προκειμένου να αξιοποιηθούν οι εγκαταλελειμμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις οι οποίες κάποτε κοσμούσαν και αποτελούσαν στολίδι για την ίδια την χώρα και το αθλητικό κίνημα. Σήμερα λοιπόν μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία της κυβέρνησης έχει ως πυρήνα την διαχείριση και την εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Κλειστού Πάλης στα Άνω Λιόσια. Πρόκειται για ένα κλειστό γήπεδο που θα μπορέσει με τις κατάλληλες υποδομές και παρεμβάσεις να μετατραπεί στο ‘’σπίτι’’ της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. Εύχομαι οι όποιες συζητήσεις να καταλήξουν σε συμφωνία και μετά το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια να έχουμε σύντομα και το γήπεδο μπάσκετ στα Άνω Λιόσια.»

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Leave a comment