Δήλωση Γ. Πάντζα για ΑΕΚ

Δήλωση Γ. Πάντζα για ΑΕΚ

Η Α.Ε.Κ, η ομάδα της προσφυγιάς, της φτωχολογιάς και των χαμένων πατρίδων, στη μακρόχρονη και  περήφανη ιστορία της έμαθε να κατακτά τίτλους και να διακρίνεται με το σπαθί της και τη λεβεντιά της, δίνοντας τις μάχες πάντα μέσα στα γήπεδα και στους αγωνιστικούς χώρους.

Συνεπής λοιπόν στην ιστορία της, τις καταβολές της και το ηθικό της ανάστημα, πρόσθεσε άλλους δύο τίτλους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο μετά από 24 χρόνια, καθώς και η κατάκτηση του Champions League στο μπάσκετ, 50 χρόνια μετά την ιστορική επιτυχία της ομάδας του Γιώργου Αμερικάνου, γέμισαν με περηφάνια όλους εμάς τους ΑΕΚτζήδες αλλά και τον αθλητισμό ευρύτερα ως κίνημα, ως θεσμό, ως έννοια και πυλώνα ενός πολιτισμένου κράτους δικαίου.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κόσμο και στον Λαό της ΑΕΚ για την παραδειγματική και φίλαθλη παρουσία του κατά την διάρκεια της αθλητικής περιόδου, στους παίχτες που τίμησαν την φανέλα και υπέδειξαν αγωνιστικό πάθος και ζήλο, στον Δημήτρη Μελισσανίδη που επί των ημερών του η ΑΕΚ έγινε μεγάλη, στον Μάκη Αγγελόπουλο που μεθοδικά έκτισε την τεράστια αυτή επιτυχία, καθώς και σε όσους συνέβαλλαν ώστε να γραφτεί μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, και του ελληνικού επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΑΕΚ μπαίνει πλέον σε μια νέα τροχιά, σε μια νέα πορεία, στο πάνθεον των μεγάλων συλλόγων, που σύντομα θα γιορτάσει πολλές και νέες επιτυχίες και διακρίσεις στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.   

Σε όλους εσάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Με κάνατε Ευτυχισμένο.

 

Γιώργος Πάντζας

Ηθοποιός

Βουλευτής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Leave a comment