ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Γιώργος Πάντζας στην εκδήλωση της Ε.Ο.Α.Κ.

logosyriza2

Αθήνα, 9/3/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γιώργος Πάντζας στην εκδήλωση της Ε.Ο.Α.Κ.

Στην εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, που έλαβε χώρα στις 7 Μαρτίου 2015 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρευρέθη ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και Κοσμήτορας της Βουλής Γιώργος Πάντζας, εκπροσωπώντας την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία η Ε.Ο.Α.Κ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, βραβεύτηκαν αθλητές της που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Κωφών καθώς και κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Πάντζας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε πολύ καλό κλίμα με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Α.Κ., με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της ομοσπονδίας, με αθλητές και προπονητές. Τους εξέφρασε τα συγχαρητήρια από μέρους της Βουλής των Ελλήνων, για τις διακρίσεις που προσφέρουν στην Ελλάδα στις διεθνείς διοργανώσεις αλλά και για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, υπηρετώντας το αγαθό του αθλητισμού. Παράλληλα τους εξέφρασε τη συμπαράσταση της κυβέρνησης και ότι αυτή θα βρίσκεται στο πλευρό τους, προκειμένου να διορθωθούν αδικίες και να αρθούν εμπόδια που χρόνια ταλαιπωρούν τους ανθρώπους του αθλητισμού, στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος άθλησης για όλους.

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: