Ζητούνται Τσιριμώκοι… – Άρθρο του Βουλευτή Αττικής Γιώργου Πάντζα στην εφημερίδα “Αυγή” 18/6/2014

Ζητούνται Τσιριμώκοι…

Λίστα Λαγκάρντ. Μια υπόθεση σκοτεινή. Μια υπόθεση βρώμικου χρήματος. Μια υπόθεση που τέσσερα χρόνια τώρα η κυβέρνηση δεν τολμάει να αγγίξει. Μία υπόθεση που έχει την οσμή της χρεοκοπίας και της καταδυνάστευσης του ελληνικού λαού από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα. Μια υπόθεση που μέσα σε αυτήν κρύβεται το παράνομο και βρώμικο χρήμα της μεταπολίτευσης.

Το χρήμα που κέρδισαν οι έμποροι ναρκωτικών μοιράζοντας θάνατο και δυστυχία. Το χρήμα που αποκτήθηκε από την διαπλοκή των εμπόρων της πολιτικής με την άρχουσα τάξη. Το χρήμα που με απόλυτη μεθοδικότητα και σχέδιο έκανε την βόλτα του από το χρηματιστήριο, τη Siemens, τα μεγάλα και μικρά έργα υποδομής, την ασύστολη και ασύδοτη χορήγηση δανείων, για να αρπαχτεί στο τέλος από τις τσέπες των πολλών και να καταλήξει στις τσέπες των ολίγων.

Αυτή είναι η λίστα Λαγκάρντ. Αυτή είναι η λίστα που σήμερα δεν αγγίζει κανείς. Αυτό είναι το ‘’ταμείο’’ που ήδη έχει ανοίξει προκειμένου να γεμίσει τις βαλίτσες των προθύμων ‘’Τσιριμώκων’’. Όλων αυτών που θα πάρουν σειρά για να καταμετρηθούν στους 180. Όλων αυτών που ήδη ‘’καταζητούνται’’ για να τους απονεμηθεί το ανήθικο, παράνομο και βρώμικο πολιτικό παράσημο της λίστας Λαγκάρντ. Παράσημο που θα δοθεί σε μία λαμπρή τελετή εορτασμού των πενήντα ετών από το ‘’ένδοξο’’ και σκοτεινό 1965.

 

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: