Απάντηση στην Αριθ.Πρωτ: 5164/25-2-2014 ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Ωρωπού για τα διόδια

Συνημμένα:

(1) : Τοποθέτηση στο νομοσχέδιο «Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων» στις 9/12/2013

(2) : Δελτίο Τύπου στις 11/2/2014

(3) : Δελτίο Τύπου στις 17/2/2014

Κύριε Δήμαρχε,

Σας επισυνάπτω την τοποθέτησή μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο «Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων» στις 9/12/2013.

Επίσης, σας επισυνάπτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσα στις 11/2/2014 σχετικά με τις κινητοποιήσεις στα διόδια.

Επίσης, σας επισυνάπτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσα στις 17/2/2014, μετά την παρουσία μου στα διόδια των Αφιδνών, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε από τους κατοίκους της Αττικής.

Σε όλα τα παραπάνω, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η θέση που έχουμε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση για το θέμα των συμβάσεων παραχώρησης. Και αυτή είναι μία : Επανεξέταση των συμβάσεων από μηδενική βάση. Αυτή η θέση, πέρα από τις δικές μου ανακοινώσεις, έχει αποτυπωθεί και εκφραστεί από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνω, επισημαίνοντάς σας το εξής: Όπως σας είχα πει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο είχα παρευρεθεί στις 4/12/2013, θεωρώ ότι ενεργήσατε καθυστερημένα, και ο λόγος είναι ότι οι συμβάσεις αυτές αφενός υπάρχουν από το 2007 και αφετέρου, όταν τροποποιήθηκαν κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτές, παρά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Άρα η θέση μας είναι ξεκάθαρη απέναντι στο ολικό πρόβλημα των διοδίων, διαχρονικά και σας προτείνω να υιοθετήσετε τις θέσεις αυτές, κάλιο αργά παρά ποτέ, προκειμένου να δοθεί λύση στο μεγάλο και διαχρονικό πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους του Ωρωπού.

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Πάντζας

 

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: