ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Στην τελετή βράβευσης κορυφαίων αθλητών από την Ε.Ο.Ε. παραβρέθηκε ο Γιώργος Πάντζας

logosyriza2 

Αθήνα, 15/1/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τελετή βράβευσης κορυφαίων αθλητών από την Ε.Ο.Ε. παραβρέθηκε ο Γιώργος Πάντζας

Στην τελετή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2013 και την κοπή της πίτας της Επιτροπής παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, εκπροσωπώντας την Αξιωματική Αντιπολίτευση,.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Πάντζας απένειμε τα βραβεία τους αθλητές Γιώργο Κόνσολα, Λευτέρη Κόνσολα, Παναγιώτη Μαγδάνη, Σπύρο Γιάνναρο, οι οποίοι διακρίθηκαν στο αγώνισμα της κωπηλασίας, χαιρετίζοντας και εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι αθλητές προκειμένου να διακριθούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε :

«Θέλω να ευχαριστήσω, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την πρόσκλησή της να παραβρεθούμε στην σημερινή εκδήλωση. Εκδήλωση, μέσα από την οποία μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές και αθλήτριες που το 2013 κατάφεραν να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας σε όλες τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Σε ένα έτος, που όπως και τα προηγούμενα, η χώρα μας βίωσε και βιώνει μια βαθύτατη και πολύπλευρη κρίση, με κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, ηθικά και αξιακά χαρακτηριστικά. Σε αυτό το περιβάλλον, όλοι εσείς που πετύχατε διάκριση, θα πρέπει να αισθάνεστε διπλά υπερήφανοι γιατί παρ’ όλες τις αντιξοότητες που συναντήσατε, καταφέρατε να βρίσκεστε μεταξύ των πρώτων.

Αντιξοότητες που ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να απαλείψει, μέσω ενός ενιαίου, κοινωνικού και δημοκρατικού συστήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Με σαφή πολιτικά, κοινωνικά και ανθρωποκεντρικά χαρακτηριστικά. Σε αυτή την προοπτική, η γνώση και οι εμπειρίες σας, μας είναι χρήσιμες, προκειμένου από κοινού να οικοδομήσουμε έναν Αθλητισμό, που θα είναι σημείο αναφοράς μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.

Ελπίζω λοιπόν και εύχομαι, το 2014, να χαρίσει σε όλους εσάς υγεία, μαχητικότητα και δημιουργικότητα, ώστε να συνεχίσετε στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.

Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλή και ανατρεπτική χρονιά σε όλους.»

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: