ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ…

 logosyriza2

 

Τραγική παραδοχή του νέου υφυπουργού αθλητισμού. Τρόικα και συγκυβέρνηση δεν άφησαν ούτε ένα ευρώ για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία…

 

Καμία δυνατότητα επιχορήγησης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων δεν έχει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σύμφωνα με την απάντηση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Ανδριανού σε ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, Γιώργου Πάντζα και Παναγιώτας Δριτσέλη.

Στην ερώτησή τους οι βουλευτές τόνιζαν την ανάγκη άμεσης απόδοσης της κρατικής επιχορήγησης στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού Τρικάλων για το έτος 2013. Εντούτοις, ο νέος υφυπουργός απάντησε ότι «για το τρέχον έτος 2013, λόγω δυσμενών οικονομικών συνθηκών, η κατηγορία μεταβιβαστικών δαπανών ΚΑΕ2571 ‘επιχορηγήσεις αθλητικών σωματείων, ομοσπονδιών’ έχει υποστεί σημαντικές μειώσεις με αποτέλεσμα η αρχική εγγεγραμένη πίστωση να μην επαρκεί για τις επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε όλους τους τόνους την κυβέρνηση να σταματήσει να καταστρέφει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να υποβαθμίζει την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε υπηρεσία άνευ αντικειμένου.

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: