ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας σας (στήλη Περισκόπιο σελ. 31) του κ. Νίκανδρου Μαυρίδη, γίνεται αναφορά στο όνομά μου με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ, με θέμα τη λήψη απόφασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη για τη διαχείριση των απορριμμάτων υπέρ του Δήμου Φυλής, συνεδρίαση στην οποία παραβρέθηκα προκειμένου να συμπαρασταθώ στους εργαζομένους του Δήμου Φυλής, οι οποίοι  παραμένουν απλήρωτοι επί σχεδόν 2 μήνες.

Συγκεκριμένα o συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρει επί λέξει:

«Βγήκε από τα… ρούχα του χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Σγουρός, όταν άκουσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Πάντζα να λέει στους εργαζόμενους στον ΧΥΤΑ της Φυλής ότι με δικές του ενέργειες θα λυθεί το πρόβλημα χρηματοδότησης. Λίγο νωρίτερα ο κ. Σγουρός είχε δηλώσει δημοσίως πως θα κάνει ένσταση κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία έχει μπλοκαριστεί η χρηματοδότηση και ο κ. Πάντζας έσπευσε να οικειοποιηθεί την κίνηση του Περιφερειάρχη. Η υποκριτική τέχνη δεν… ξεχνιέται..»

Καταρχάς τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Ουδέποτε είπα στους εργαζόμενους στο ΧΥΤΑ της Φυλής ότι με δικές μου ενέργειες θα λυθεί το πρόβλημα χρηματοδότησης, όπως ουδέποτε οικειοποιήθηκα την κίνηση του Περιφερειάρχη να προχωρήσει σε ένσταση κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία έχει μπλοκαριστεί η χρηματοδότηση.

Αναρωτιέμαι, από που αντλείτε τέτοιου ‘’είδους’’ πληροφορίες προκειμένου να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας. Σας παραπέμπω στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το πολιτικό μου γραφείο, αναφορικά με τη χθεσινή μου παρουσία στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ, το οποίο μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Επίσης στο σύνδεσμο αυτό θα βρείτε και όλες τις παρεμβάσεις που έχω κάνει αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Τέλος, χωρίς καμία διάθεση παρέμβασης στο δημοσιογραφικό σας λειτούργημα, θα ήθελα να σας προτείνω την επόμενη φορά που θα επιδιώξετε να κάνετε αγιογραφία στον κ. Σγουρό, να περιοριστείτε στα έργα και στις πράξεις του Περιφερειάρχη, όσο αυτό είναι εφικτό.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Πάντζας

Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

https://gpantzas.wordpress.com/tag/απορρίμματα

 

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: