ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

 logosyriza

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 7/6/2013

 

ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

 

Συνάντηση πραγματοποίησε πολυπληθής αντιπροσωπεία  φορέων και κατοίκων της περιοχής Μαραθώνα με τον Υποδιοικητή της 1ης ΥΠΕ κ. Ζώτο Σωτήριο, προκειμένου να του θέσει το αίτημα για επαναφορά της 24ωρης καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε και ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Γιώργος Πάντζας, ο οποίος κατά την συνάντηση στήριζε τα δίκαια αιτήματα των φορέων και των κατοίκων της περιοχής αναφορικά με το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης.

 

Συνοπτικά τα αιτήματα αφορούν στην επαναφορά της 24ωρης καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης, στην στελέχωσή του με προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στα πλαίσια του ΕΣΥ σύμφωνα με τον κανονισμό του, στην δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε όσους το έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, καθώς και στην αναβάθμιση της λειτουργίας του, ώστε να καλύπτονται όλες οι αρμοδιότητές του, όπως ορίζονται από το νόμο.

 

Κατά την συνάντηση ο Υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ κ. Ζώτος Σωτήριος, δεσμεύτηκε ενώπιον όλων ότι θα προωθήσει τα δίκαια αιτήματα τους και ότι με έγγραφό του θα εφαρμόσει την 24ώρη καθημερινή λειτουργία του ΚΥΝΜ μόλις έρθουν οι επικουρικοί ιατροί.

 

«Αναμένουμε να εφαρμοστούν και στην πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε ο κ. Ζώτος παρουσία όλων μας και τα δίκαια αιτήματα να μην μείνουν στις υποσχέσεις. Όπως και να έχει θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξή του, και εάν χρειαστεί θα πραγματοποιήσουμε νέες δράσεις..» δήλωσε ο κ. Πάντζας.

 

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: