ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ

logosyriza

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 5/11/2012

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ

Στις συζητήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Περιφέρειας Αττικής που αφορούν τους ΧΥΤΑ και τα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 31/10, ο Βουλευτής έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρκόπουλου, με μοναδικό θέμα την ένταξη στο ΕΣΠΑ και χρηματοδότηση της Αποχέτευσης Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη και της Τριτοβάθμιας Αναβάθμισης του ΚΕΛ του Δήμου Μαρκοπούλου. Επίσης, την Πέμπτη 1/11 συμμετείχε στη σύσκεψη των Τμημάτων Περιβάλλοντος & Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και με θέμα την δημιουργία Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων στην Ανατολική Αττική.

Επίσης την Παρασκευή 2/11 πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου από  την επιτροπή αγώνα για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής, κατά την οποία τοποθετήθηκε ο κ. Πάντζας παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ για ένα νέο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων αλλά και για την απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει τέσσερις νέες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιφέρεια Αττικής. Η ίδια συζήτηση διεξήχθη  το Σάββατο 3/11 στο κοινοτικό κατάστημα Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα. Στην συζήτηση αυτή ο κ. Πάντζας τόνισε ότι όλες οι μελέτες που έχουν γίνει από το Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και από το ΥΠΕΚΑ, είναι αρνητικές για την εκτέλεση του έργου στην περιοχή του Μαύρου Βουνού και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αυτό το σχέδιο. Τέλος, την Κυριακή 4/11 πραγματοποιήθηκε συνέλευση στο Δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου στην οποία έγινε συζήτηση για το θέμα που απασχολεί χρόνια τώρα τους κατοίκους, τη δημιουργία αποχετευτικού συστήματος στην περιοχή .

Πολιτικό Γραφείο

Γιώργου Πάντζα

Βουλευτή Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Τηλ. 210-3708387

e-mail: gpantzas@parliament.gr

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: