ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

logosyriza

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα, 19-09-2012

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Γιώργος Πάντζας και Αλέξης Μητρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν και να συμπαρασταθούν στους απλήρωτους εργαζομένους του Δήμου.

Συγκεκριμένα, οι δύο Βουλευτές αφού άκουσαν τις τοποθετήσεις της δημοτικής αρχής εισηγήθηκαν στην δημοτική αρχή να πραγματοποιήσουν από κοινού συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη, προκειμένου να του εκθέσουν την κρισιμότητα του  προβλήματος αλλά και την αναγκαιότητα να βρεθεί άμεσα λύση.

Η παρέμβαση που πραγματοποίησαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αφορά στα πλαίσια της αδυναμίας του Δήμου να πληρώσει τα δεδουλευμένα δύο μηνών στους δημοτικούς υπαλλήλους. Το πρόβλημα αφορά σε πολλούς Δήμους της ελληνικής επικράτειας εξαιτίας των, μνημονιακών περικοπών, με αποτέλεσμα την μη καταβολή  των οικονομικών υποχρεώσεων της κυβέρνησης προς τους Δήμους.

Οι κκ Γιώργος Πάντζας και Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να στηρίξουν αλλά και να διεκδικήσουν το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και θα το κάνουν σε κοινό μέτωπο με την δημοτική αρχή του Δήμου Αχαρνών. Θα προγραμματίσουν συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών και θα επιδιώξουν, όπως επεσήμαναν, να δοθεί άμεσα λύση. Αναμένεται να οριστεί το ραντεβού με τον Υπουργό Εσωτερικών στο οποίο θα παραστούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ο Δήμαρχος Αχαρνών και ο Πρόεδρος των εργαζομένων.

Πολιτικό Γραφείο                                                           

Γιώργου Πάντζα

Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ.

Τηλ. 2103708387

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: