ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΘΗΝΑ, 12-09-2012

logosyriza

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ, 12-09-2012

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, για το καλωσόρισμα της Παραολυμπιακής αποστολής, έδωσε το παρόν ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Βουλευτής συνομίλησε με τους Παραολυμπιονίκες και τα μέλη της αποστολής, τους συνεχάρη για την τεράστια επιτυχία τους στο Λονδίνο, για το μεγαλειώδες ψυχικό σθένος που επέδειξαν και για την υπερηφάνεια που σκόρπισαν σε όλους τους Έλληνες. Ο Βουλευτής, παράλληλα, επεσήμανε ότι οι Παραολυμπιονίκες, με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν, έδωσαν δύναμη και ελπίδα σε μία κοινωνία που η Κυβέρνηση έχει φέρει σε εξαθλίωση και απόγνωση. Η Κυβέρνηση αυτή, που έχει εγκαταλείψει τα ΑμεΑ, οφείλει επιτέλους να μεριμνήσει για την παροχή των κατάλληλων συνθηκών Εκπαίδευσης και Άθλησής τους, καθώς και για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. που παρέστη στην εκδήλωση ήταν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη και τα μέλη της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος Τζούλιος Συναδινός και Τάσος Πανταζίδης.

 

Πολιτικό Γραφείο

Γιώργου Πάντζα

Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ.

Τηλ. 2103708387

Advertisements

About gpantzas
Βουλευτής Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: